Spanplafond | Spanplafond laten zetten
21765
post-template-default,single,single-post,postid-21765,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Spanplafond

Spanplafond

Spanplafond is een moderne versie van de plafonddecoratie in de vorm van een paneel, bevestigd op een kunststof of metalen profiel op het plafond. Het combineert een heldere stijl, veiligheid en beveiliging, wat zeker een uitstekende keuze is voor een modern modieus interieur.

We zullen meer te weten komen over spanplafonds: soorten, voordelen, nadelen en foto’s om onze discussie op een meer visuele manier te versieren.

Voordelen

 eenvoudige installatie: vereist geen voorbehandeling (pleisterwerk, nivellering, priming, enz.);
 biedt bescherming van uw appartement tegen waterlekken van bovenaf;
 esthetisch uiterlijk;
 stelt u in staat tal van ontwerpoplossingen te implementeren;
 het installatieproces van spanplafonds laat geen vuil en puin achter, zodat de installatie kan worden uitgesteld tot de laatste reparatiefase;

maskeereffect: hiermee kunt u communicatie, elektrische bedrading, wandruwheid en defecten verbergen

Soorten spanplafonds

Produceert slechts twee soorten spanplafonds: naadloze stof en op basis van PVC-vinylfilm.

1. Polyvinylchloride spanplafond (PVC)

Het plafond is gebaseerd op de vinylfilm. Tijdens het monteren wordt het folievel verwarmd door een gaspistool tot een temperatuur van 70 graden. Vervolgens wordt de verzachte film uitgerekt en bevestigd op een vooraf voorbereid frame. Het bereik van kleuren en structuren is gewoonweg verbluffend: suede, satijn, mat satijn, enz.

2.De meest voorkomende textuur – mat, glanzend en satijn.

Glanzend. Het belangrijkste verschil is een spiegeleffect waarmee u het plafond visueel kunt verhogen. Maar het ontbreken van een glanzend plafond is meer opvallende naadlijn op een achtergrond van glanzende stof.
Mat. Plafond accentueert gemakkelijk elke stijl van interieur, het kan gemakkelijk een klassieke optie worden genoemd. De afwezigheid van reflecties en spiegeling op het oppervlak draagt ​​bij aan de nauwkeurige kleur die u kiest.

3.Textiel (naadloos) spanplafond

Naadloos plafond. Installatie vindt plaats zonder verwarming en verdere verwerking. Het belangrijkste is het textielweb-polystyreengaren geïmpregneerd met een mengsel van polymeer (polyurethaan). In tegenstelling tot PVC ‘vreest’ het niet voor lage temperaturen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren
Gemiddelde tijd van spanplafonds Installatie kan enkele uren duren. Installatie van de baan op het frame is afhankelijk van het type spanplafond. Dit kan een filet- of harpoenmethode zijn – voor vinyltype, touw of wasknijper – voor een op textiel gebaseerde.

Kunststof of metalen frame wordt vooraf geassembleerd en bevestigd met een plug-schroefmethode. De opening tussen de muur en het afgewerkte plafond wordt verborgen door een decoratief inzetstuk gemaakt van flexibel of hard PVC. Opgemerkt moet worden dat alle vuile reparatiewerkzaamheden in de kamer moeten worden uitgevoerd vóór de plafondinstallatie.

Rekplafonds van stof en PVC Overeenkomsten:

Het basisconcept van beide, de PVC en de stoffen spanplafonds, is dat ze allebei uit 2 delen bestaan:
• Ze gebruiken beide perimeterspoor (aka perimeterprofiel of montagespoor) en
• Het materiaal, dat zich over het gehele gebied van het popcorn-plafond uitstrekt, is bevestigd aan het omtrekspoor en houdt spanning vast.

No Comments

Post a Comment