Dat is beter om een ​​spanplafond in de keuken te maken | Spanplafond laten zetten
21769
post-template-default,single,single-post,postid-21769,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
spanplafond in de keuken

Dat is beter om een ​​spanplafond in de keuken te maken

Voor degenen die praktische en schoonheid waarderen, zal de perfecte oplossing in de inrichting een spanplafond in de keuken gebruiken.

Pluspunten spanplafonds in de keuken

Verschijning. Geen enkele coating kan bogen op een verscheidenheid aan design en perfect glad en glad oppervlak, met uitzondering van verlaagde plafonds

.
Milieuveiligheid. Nog een onbetwistbaar voordeel. Spanplafonds moeten gecertificeerd zijn. Bij hun productie worden alle normen van milieuvriendelijkheid en kwaliteit in acht genomen. Ze stoten geen schadelijke stoffen uit die gevaarlijk zijn voor de menselijke gezondheid.

Uitvoerbaarheid. Het is geen geheim dat de standaard witgekalkte plafonds in de keuken alle vetten en dampen absorberen die worden geproduceerd tijdens het koken, vooral wanneer de afzuigkap niet zo krachtig of helemaal niet is.

Externe factoren. Factoren als temperatuur- en vochtigheidsverschillen zijn kenmerkend voor de keuken.
Zorg. Geuren. Het materiaal waarvan de stof is gemaakt, is bestand tegen geuren. En dit is een belangrijk kenmerk voor een dergelijke ruimte als een keuken. Verwijder vuil van het plafond is heel eenvoudig en vereist niet veel inspanning.

Sterkte. PVC-doeken kunnen tot honderd liter water weerstaan. Daarom, als er plotseling overlast is in de vorm van overstromingen door buren, dringt het water niet door in de keuken, maar verzamelt het zich op het doek.

Welk materiaal om spanplafonds in de keuken te maken

 

Foto’s van verschillende materialen die u kunt leveren in elk bedrijf dat zich bezighoudt met de installatie van verlaagde plafonds.

doeken

Daar zijn een aantal redenen voor – ze absorberen snel geuren, het is erg moeilijk om onzuiverheden ervan te verwijderen en in het geval van een overstroming zullen ze zeker niet redden.

PVC canvas

Een uitstekende keuze zou het PVC-plafond in de keuken zijn, in het bijzonder glanzend. Dit geldt vooral in kleine keukens. Niet minder waardige en satijnen plafonds. Ze reflecteren, net als glanzend, licht, maar in veel mindere mate.

Een beetje over lampen

Degenen die al een verlaagd plafond in de keuken hebben geïnstalleerd, beoordelingen over de verlichting laten dubbelzinnig achter. Iemand is onder de indruk van een enigszins verduisterde installatie en iemand staat graag in een heldere, goed verlichte kamer.

Maar er zijn uniforme medische normen waarmee rekening moet worden gehouden. Voor een vierkante meter keuken wordt uitgegaan van de volgende verlichting: gloeilamp – 12-40 W, halogeen – 30-35 W, daglicht – 8-10 W.

Zorg voor spanplafonds

Spanplafonds bestaan ​​al geruime tijd op de markt voor bouwmaterialen. Voorheen werd dit type afwerking beschouwd als een exclusieve innovatie voor rijke mensen. Met de ontwikkeling van bouwtechnologieën zijn deze plafonds beschikbaar voor een breed scala van consumenten.
Spanplafond in de woonkamer in combinatie met de keuken heeft de volgende kenmerken:
 Het materiaal is milieuvriendelijk;
 Spanplafond brandt niet (ontbrandt niet);
 Met zorgvuldige zorg zal het spanplafond zijn eigenaars bedienen vanaf 10 jaar en ouder;
 Het wordt niet blootgesteld aan de schadelijke effecten van schimmels en andere micro-organismen;
 Eenvoudige installatie en bediening.

No Comments

Post a Comment